събота, 21 септември 2013 г.

Няма какво да се лъжем просто

Няма значение къде живеете, какви илюзии имате за света, простаци винаги се намират, най - лошото е, че сте от една националност и някак вече сте свикнали с това просташко поведение, а когато свикнеш с нещо подобно почваш да го приемаш за даденост един вид, и когато някой не се държи по този просташки начин хората почват да си мислят, че на този човек нещо му има. С няколко думи манталитета на средно статистическия българин.
Не обичам да плюя българите, изобщо не обичам да говоря против България, но обичам да казвам нещата такива каквито са.
Този пост е предизвикан от просташкото поведение на един българин спрямо мен, може би понеже живея в чужбина скоро не ми се беше случвало българин да се държи по такъв селяшки начин с мен, но явно вече всеки си отправя път към чужбина, най - лошото е, че заради такива хора, като този въпросния ни се носи една отвратителна слава, която аз и останалите нормално и трезво мислеши българи с някакви идеали не можем да забулим.
Съвсем сериозно обмислям идеята да им се прави психотест на всички, които смятат да ходят да учат в чужбина.
Това поведение предизвикано от нищото го намирам за изключително притесняващо и твърде не нормално!!!
Да застане до теб и да почне да ти обеснява някакви неща от сорта на "Ела да те пипна", "Много хубаво пипам къде ходиш?", "Не ми се смей де, ела", "Каква е тази реакция, ела де ела" и още неща, които дори не желая да си спомням, да не говоря да пиша тук. Да те гледа по онзи отвратилен начин сякаш си парче месо, и да се чудиш дали ще ти налети или ще те удари, понеже започва да става агресивен от питиетата, които пие. И накрая когато решавам, че си тръгвам, защото това поведение го намирам за абсурдно да ми се обеснява, че какво съм се правела да сме си направили купона, да не сме си тръгвали, съответно подкарах една от приятелките ми и си тръгнахме.
Ето това не ми се беше случвало от много, ама много време и силно се надявам скоро да не ми се случва, защото ако до сега съм реагирала с тъпи погледи насочени към някакви хора, то не знам как ще реагирам за вбъдеще!

1 коментар:

  1. Идиоти има навсякъде, но ние българите достигаме нови нива на простащина. Всякакви типове има, просто да се изненадаш докъде стигат с простотиите си. Наистина няма къде да се избяга от тях.

    ОтговорИзтриване