неделя, 27 октомври 2013 г.

Step 2

Step 2:
Отърви се от всичко/всеки, което/който те дразни. Отдай се на позитивни мисли, хора и неща!

Блокирах хора, които повече не искам да виждам, Facebook има една много хубава графа Restricted там сложих хората, които понякога наблюдавам, но те мен не могат да ме наблюдават. В Twitter блокирах тези, които не исках да виждам, не бяха много, защото във всяка социална мрежа водя различен живот - колко вълнуващо! :D

Принтирах си мъдри мисли на Далай Лама и ги сложих в купичка, така всяка сутрин ще ги разбърквам за да си тегля по една.

Почнах да си чета книгите, които съм си донесла - най - накрая!!!

Направих си Коледен списък с какви подаръци ще купувам на приятели и роднини <3 Много се радвам, за пръв път от много време смятам, че Коледа ще е прекрасно време! Преди носех Коледния дух със себе си и обожавах да радвам хората с малки прекрасни подаръци, ръчно опаковани от мен и картички, които ги разплакват - е тази година ще правя същото.


Все още не съм си прецакала Food Routine-a, което за мен е много важно, ако не го прецакам в първите 10 дни, значи съм на половината път. Е, не го прецаках, този път съм много сериозна!

Събуждам се с чаша чай и заспивам с една, мисля че този навик, който си създавам ще ми е един от любимите. ^^

Доста се зарибих последно време по The Big Bang Theory - страхотен сериал е, малко идеи си взех от там, като едната е, че ще правя топло какао на всеки приятел, който не е в настроение и ще му го поднасям с бисквитка. (изглежда ми толкова миличко и сладко)




2 коментара:

  1. аз фейсбука направo гo смених пo тая причина
    oбаче наистина се чувствах мнoгo дoбре сед тва :))
    бравo иначе :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За кратко дори го бях изтрила това лято, но заради университета се наложи отново да го върна, че там ми е цялата комуникация с колегите.. :))

      Изтриване