понеделник, 12 септември 2011 г.

Happy ever after...


Промених се. Осъзнавам го. Различна съм.
Принципно промените не винаги са за добро, но в моя случай вярвам сляпо, че е за добро. Дори да съм станала малко гадна, то е защото на моменти не знам как да се държа. Пък и аз никога не съм отричала, че съм злопаметна. Такава съм.
Всичко лошо дето ми се е случвало е в един архивиран файл в главния ми мозък, който бива препрочитан в дните за размисъл, за да не попадам в подобни ситуации друг път. За да не бъда наивна. От всяка ситуация се вади поука, естествено се отбелязват и добрите неща... Абе сложна е системата при мен.
Стотици мисли.
Хиляди думи...
Милиони неизречени неща...
И все пак съм променена. Някой хора го забелязват, други не. Странното е, че се промених сама, защото аз го желаех. Продължава да ми е интересно. Явно съм в нова фаза на опознаване на себе си, нови възможности, подновени идеали, но пак същите.
В живота ми се появиха доста възможности и шансове, които не искам да изпускам. И се възползвам от тях... Отстоявам си позициите и то твърдо.
Почвам да имам някакво самочувствие, най - накрая я вдигнах тази глава! Станах видима, защото до скоро бях невидима, за мъжката част особено... Но сега, е вече може да се каже, че не съм. И ми е странно! Дори като излизам броя колко момчета са ме огледали или колко са ми се усмихнали... Знаете ли странно е, преди не ми се беше случвало :D:D
Водя статистика, изглеждам щастлива и наистина съм... Харесвам промяната в мен.
След 8 месеца ще съм още по променена, но това е крайното израстване на един човек.
От черно бяло преминах на цветно... И знаете ли?! Седи ми добре!
Не смятам, че живота ми винаги ще върви толкова гладко, колкото до сега, но аз съм силна справяла съм се и с по лоши ситуации... Ако ми е подготвил нещо живота да ми го поднася, готова съм да го понеса!!
Обичам живота, като гледам така и той обича мен. Да не забравя да отбележа, че й огледалото ме обича... Looking good ;d

6 коментара:

  1. Ааа, хаха, и аз съм от тези, дето веднага забелязаха промяната! ^^

    ОтговорИзтриване
  2. Хубаво звучи...
    Първо поздравления за силата и волята да устояваш и отстояваш /прочетох и предната ти публикация/- безспорно това е гарант, че можеш много!
    Желая ти от сърце много цветни дни и
    щастието да ти се усмихва все така, Диана

    ОтговорИзтриване
  3. "Стотици мисли.
    Хиляди думи...
    Милиони неизречени неща..."
    Добре казано, пасва ти на 100%!

    ОтговорИзтриване