четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Коледният дух отново се върна!

Две години по - късно отново ми е Коледно. 
Имам настроение да празнувам Коледните празници, имам желание да се прибера вкъщи да видя всичките си кофти роднини, и ми липсват до някаква степен, което ако някой ме познава би казал, че нещо ми е станало. :D
Коледно ми е.
Отново мечтая.
Днес ходих да пазарувам, нямам търпение да се прибера и да занеса подаръците, които съм им купила и да ми е уютно, топло.. Коледно и най - вече да ми е вкъщи. 
Какво ще си пожелая за Коледа? Какво искам тази година да ме чака под елхата? 
Ако може да се върнеш, да прекосиш всички тези 10 000 км и да се върнеш, да огрееш за още един път живота ми - няма да има по - щастлив човек от мен, но тъй като съм на поредния етап move on.. няма да си те пожелавам. (:
Искам да съм щастлива, просто така, ама много щастлива. Не искам нищо материално, искам само любов, искам да съм с приятелите ми, искам домашен уют и топлина. Искам просто да се чувствам обичана, нищо повече, нищо по - малко. 
Искам да ми е Коледно и прекрасно дори на Коледа.. Искам сняг, много сняг, искам да карам кънки на лед, искам да карам ски, искам да се лутам по топлите покрити със сняг зимни улици и да не мисля за нищо друго освен за това колко е прекрасно.
Искам малко щастие в кутийка, малко но да знам, че си е мое.
Искам Коледа. Искам дълги театрални нощи и питиета до зори.
Коледно ми е. Романтично ми е. Щастливо ми е.
Тази година осъзнавах колко важни неща има в този живот и как понякога трябва да показваме, че държим на хората, които са до нас. 
Просто така, за да знаят, че ни има.

2 коментара:

  1. най-накрая да имам малко време да ти наваксам с постовете :D
    пожелавам ти всеки ден да ти е коледно :3

    ОтговорИзтриване
  2. Много се радвам за което ^^
    Мерси и аз на теб ти пожелавам да ти стане коледно :3

    ОтговорИзтриване