събота, 16 юли 2011 г.

Ето как прекарвам времето си вкъщи... [1]

И понеже е изключително разтоварващо смятам да покажа снимки от кулинарните си произведения, това е другото ми хоби, и нещото, с което да се занимавам в бъдеще :)
Брауни




Понеже се сдобих с форми за малки пайове реших да ги използвам. Не знам дали сте опитвали сладкиш със сини сливи и стъргано тесто, е ако не сте много сте загубили. И така станаха моите малки сладкишчета от ронливо маслено тесто, във форми за пайчета.
как ги направих... И разбира се резултата:




И не може в тези горещини да се мине без нещо студено, аз разбира се направих мелби ^^

Ако се чудите какво е зеленото топче, ще уточня, че е пъпеш. Изрязвах го с лъжица за декорация, прилича на тази за вадене на сладолед, но е 2 пъти по малка.. :)

И с това се занимавам, когато искам да се разтоваря или да си почина, влагам емоциите си в готвенето.. Почти винаги импровизирам за по голяма оригиналност и сладкишите се получават много вкусни... И най - облагодетелствани от това са роднините ми :D:D Бих писала още, но имам да мия съдове :D:D:D

5 коментара:

  1. dai si tela za poruchki :D unikalno e stanalo, evala ^^ shtom tolko qko gotvish i s vuobrajenie iiiii lubov koi muj te fane kef she mu stane haha yeee

    ОтговорИзтриване
  2. Добре си ми дошла!! Аз с мъжете имам много разногласия, затова съм се отдала на готвенето :D

    ОтговорИзтриване
  3. moje i da se vuzpolzvam opredeleno :D i az sum taka no s chisteneto :D uspokoqva me... inache i az obicham da gotvq i da si izmislqm nqkvi shturotii da se zanimavam po 1oo chasa s nqkvo keksche ili torta che da stane prikazno ^^ mn e raztovarvashto!

    ОтговорИзтриване
  4. Идеята за поръчки не е лоша, направо ме изкушават тези снимки, сигурно е било много вкусно :)

    ОтговорИзтриване
  5. Радвам се, че изкушават!! ^^

    ОтговорИзтриване