неделя, 8 януари 2017 г.

АЗ

За последната година и малко научих много за себе си и за това, коя съм аз и коя никога няма да бъда.
Да започна с това, коя съм аз. Аз съм едно обикновено момиче, на което другите казват, че има сложен характер. И е така. Да, характера ми е сложен. Сложна съм, не съм човек, който ще бъде разбран с две думи, не съм човек, за когото можеш да научиш всичко с един разговор. Допускам хора в живота си изключително бавно, може да ми отнеме години... А на тях може да им отнеме супер много търпение. Тествам ги, тези хора около себе си по един или друг начин, просто проверявам дали това са ХОРАТА, които трябва да са до мен.
Искам да видя дали в приятелите си ще открия тази искра, която се появява в мен, когато ми пука за някого. Искам да видя, че и те ще изгорят света за мен, както аз бих горяла и рушила за тях. Когато не я видя си тръгвам и повече не се връщам, защото аз компромиси със себе си не правя повече.
Емоционална, сложна, комплексна, интересна, истерична на моменти, с пристъпи на лудост, справяща се сама, биеща си главата в стената често и упорито, не се отказвам просто така.. и в моята лудост има търпение, но откажа ли се от теб това ще ти е. Няма да ми видиш и сянката.
Вярвам, че съществува истинското приятелство и истинската любов, вече съм намерила първото и знам на кого мога да звънна в 3 през нощта. Знам за кого мога да изгоря. Намерила съм и хората, които са до мен независимо от това каква съм.. как се държа, дали съм на кеф или съм пак в някое състояние. Но тези същите хора, вярвам, знаят как ще направя всичко за тях. Това не са само написани празни думи, това е самата истина.
И знам каква никога не съм била, и каква няма да бъда. Знам също как никога не бих постъпила, и си давам сметка колко много съм станала себе си за последните години. Това съм аз, пред мен никога дори не е ставала дума да има маска, за да крия коя съм. Такава съм. Гордея се със себе си. Извоювала съм си правото да бъда СЕБЕ СИ. Борила съм се да бъда такава. Карала съм се... И няма да променям себе си, защото разни хора искат да им живея в сянката! Аз съм личност и нямам ни най - малко намерение да си мълча. Ще защитавам себе си, ще говоря, ще викам, ще съм горда, ще съм себе си! Ще съм аз, както аз си знам.

Няма коментари:

Публикуване на коментар