вторник, 17 януари 2012 г.

Искам си бездействието... Искам си го!


Аз: Искам да е лято и да ходя на почивка някъде да бездействам по цял ден...да ходя по плажа... да ходя на планина... да е едно хубаво, готино, приятно, уютно...да не ми се налага да мисля за нищо и целия свят да е зад гърба ми!
Най - добрия ми приятел: На мен ми омръзна от ваканции, не се чувствам добре :D Бездействието ми е неприятно :D
Аз: Зависи какво бездействие имаш предвид. Моето е приятно ;д
Той: Чисто и просто бездействие хахаха. Мързел тотален :D
Аз: Мне. Да бездействам пътувайки...Да си хвана багажа и да изляза от нас, да си изключа телефона...И да се впусна в някакво пътешествие.
Той: Мисля да направя тва нещо това лято :D Голям ми е мерак :D
Аз : Аз го направих миналото...да ме хване липсата..

Изморена съм. Вечер си лягам и дори нямам време да си мечтая за бъдещето, за нещата, които най - силно искам, защото след 10 минути съм труп.. Знам, че не е хубаво да се шегувам с това, но само да помириша възглавницата и заспивам. Във всеки сън, който сънувам винаги правя нещо.. Или гоня крайни срокове, или закъснявам за изпити, или тичам за да хвана нещо.. Да не говоря, че сънувах как се пребивам с едни високи обувки..
Една дума - СТРЕС!
Имам да уча, да пиша хиляди теми, да си блъскам главата с няколко учебника, защото не вдявам.. Да уча, да уча, да уча и пак да уча.. Отделно си имам и други грижи, които не са особено приятни. Обикновен човек ще се депресира, аз гледам нещата с насмешка. Защото понякога живота ти се подиграва, но ти не правиш нищо.. Просто седя, усмихвам се и продължавам.. Както винаги съм правила, както ще продължавам да правя..
Но наистина си мечтая да си лежа на скалите да слушам вълните как се разбиват в тях.. Слънцето да ме пече, заслепяващо, толкова високо и недостижимо, да ме гали с лъчите си... А аз просто да съм в душевен мир със себе си.
Или да лежа на някоя полянка в гората, под дебелата сянка на някое дърво.. А слънцето пак да пече.
Но сега небето е сиво, слънцето отдавна е забравило за мен, а аз си седя в нас, уча... И се моля това време да мине по - бързо. Навън е зима, сезона, който принципно обожавам, но сега не чак толкова.. Мечтая да е лято, а това преди не се е случвало.
В сърцето ми е вечна зима.
Но понякога ми се иска да е лято... Да е топло.
Да, понякога ми се иска...

Няма коментари:

Публикуване на коментар